Ioana Mihalcea

Ioana Mihalcea

Functie:Antrenor
Clase:Dans de societate/sportiv
Descriere:
O cariera dedicata dansului, Ioana Mihalcea nascuta Vasiliu, intr-o familie care a facut istorie in Brasov datorita acestei arte.
Social Info

Ioana Mihalcea

O cariera dedicata dansului, Ioana Mihalcea nascuta Vasiliu intr-o familie care a facut istorie in Brasov datorita acestei arte. Tatal, Ioan Corneliu Vasiliu maestru emerit, mama Marcela, instructor de dansuri populare, unchiul si matusa Vasiliu Alexandru si Dina prim solisti ai Operei din Brasov, bunicul dirijor de cor bisericesc. Debutul scenic l-am facut la 5 ani, alaturi de Ansamblul Poienita si cariera in folclor a continuat vreme de 20 de ani. Atestata de Şcoala Populara de Arta Brasov la clasa de folclor si vioara, am participat si la primele cursuri organizate in Romania pentru reevaluarea dansului de societate in 1984, datorita carora am schimbat orientarea catre acest nou stil care sa impus in anii ce au urmat.

Am fost alaturi in perioada 1987-1989, la conceperea primei carti de profil pe care tatal meu a editat-o in acelasi an. Dupa o scurta perioada de activitate ca dansator de performanta, am imbratisat cariera de antrenor si mai apoi de arbitru national, atestari dobandite in cadrul Federatiei Romane de dans sportiv din 1994. Tot atunci am format clubul de dans sportiv FAN DANCE Brasov, club care a devenit punct de plecare pentru urmatoarele generatii de dansatori si antrenori cunoscuti acum, ca Mircea Gavrila, Jecu Claudiu, Horia Fulica, Daniela Ionescu, Valer Muntean, Madalina Ionescu, Dan Piuaru, Razvan Dinu, Anca Borcan, Andrei Hinta, Raluca si Andrei Voinea, Iulian si Eva Dinu, Marius Haruta, Andra Traznea, Dan Veres, Paul Costin, Lorena Tudose-Osmache si lista va continua cu generatiile care acum sunt in formare.

Am dezvoltat si continuat competitiile de dans sportiv creand o traditie din Cupa Brasov in peste 20 de editii, combinate in timp cu Campionate ale Romaniei, Cupe ale Romaniei, Gala dansului sportiv si a concursul international Transylvnian Grand Prix. Aceste realizari cat si rezultatele dansatorilor din diferite generatii m-au motivat si in obtinetea licentei de arbitru international WDSF in 2009.

Anul 2012 a adus inca o schimbare in activitate, infiintarea unui nou club: PRO DANCE STUDIO. Alte generatii de copii, adulti si seniori au facut succesul nostru in publicul iubitor de dans din Brasov dar si noi generatii de dansatori sportivi in elita sportivilor romani. Ni s-au alaturat in timp si formatiile ROMANASII condus de Octavian Frunza, cat si POIENIȚA -Veterani, alaturi de care ne pastram un loc respectabil intre formatiile brasovene.

Tarife Cursuri de Dans

Pro Dance Studio - Cursuri de dans Brasov

Pro Dance Studio

Cursuri de dans copii

 

Lei200

 • Abonament lunar
 • 2 sedinte/ saptamana
 • Durata cursului: 3 luni
 • 15% reducere pentru cursantii din aceeasi familie
Pro Dance Studio

Cursuri de dans adulti

 

Lei200

 • Abonament lunar
 • 1 sedinta/ saptamana
 • Durata cursului: 3 luni
 • 15% reducere pentru cursantii din aceeasi familie
Pro Dance Studio

Cursuri de dans popular

 

Lei200

 • Abonament lunar
 • 1 sedinta/ saptamana
 • Durata cursului: 3 luni
 • 15% reducere pentru cursantii din aceeasi familie


Inscrie-te acum la cursuri

Organizam cursuri pentru pentru orice nivel de pregatire si varsta, in ore de grup sau individuale. Realizam coregrafii si cursuri pentru Dansul Mirilor!

Inscrie-te!

Pro Dance Studio Club Dans Sportiv Brasov | Cursuri de dans Brasov | Dansul mirilor Brasov | Dansuri pentru adulti Brasov

O excelenta scoala de dans si de viata!

Tatu Silvia


O echipa de profesionisti, dedicati, o echipa minunata!

Claudia Moraru


Multumim Pro Dance Studio, si in special lui Paul Costin! Dansul mirilor ne-a iesit bestial datorita lui Paul care a lucrat cu noi cu mare drag (asa am simtit). Un om deosebit, un profesionist si un coregraf desavarsit!

Ana Ionela Tencariu